Info

Op 07-08-2022 Info – Music From Record  ↓ Mijn naam is Willem Wijnen. Ik ben ongeveer 15 jaar geleden begonnen met fotografie en ook geprobeerd mijn foto’s gelijk online te zetten op een eigen gemaakte website. Dat deed ik toen met Microsoft FrontPage en dat lukte mij ongeveer met drie maanden. Toen had ik mijn eerste website online. Ik maak nu mijn websites in WordPress en het is een prachtig platform.

Ik ben begonnen met een Fujifilm camera, daarna al behoorlijk snel een Nikon D90 aangeschaft en dat beviel mij beter. Daar heb ik ongeveer vier jaar mee gefotografeerd. In 2013 zijn mijn vrouw en ik naar Canada geweest. Voordat wij naar Canada gingen, heb ik mijn Nikon D90 verkocht. In Canada wilde ik graag fotograferen met de Nikon D800. Deze heb ik toen aangeschaft. Ik wou graag in Canada en de Rocky Mountains fotograferen, een broer van mijn vrouw woonde toen in Birtle  200 km van America en een kleine 900 km van de Rocky Mountains. Ik fotografeer momenteel nog steeds met een Nikon camera.

Fotograferen en wandelen is iets wat ik graag doe. Dit jaar heb ik veel foto’s gemaakt in o.a. Friesland, Groningen, Zaanstad en in Rotterdam. Architectuur fotografie vind ik ook schitterend . Tijdje geleden had ik al eens foto’s gemaakt aan het IJsselmeer en ik wilde er eigenlijk weer heen om de zelfde foto’s te maken die ik toentertijd had gemaakt maar dan met een lange sluitertijd. De instructies had ik op een a4 gezet en die heb ik altijd bij me. Een belangrijk punt is echter het licht, de wind en lucht. Ik woon in Hellendoorn samen met mijn vrouw en ik heb 3 mooie dochters die allemaal uit huis zijn.

Wandelen met mijn honden is een hobby van mij. Wij hebben een Shar-pei genaamd Luna en een Australian Labradoodle die nog maar 15 maanden oud is, zijn naam is Moos. Kijk bij Samsung en Analoog naar wat foto’s van mijn honden, ze zijn erg eigenwijs net als de baas. Muziek is ook waar ik erg gek op ben. Al vanaf mijn 15e jaar, haalde ik mijn eerste lp bij Wieldraaier in Nijverdal. Wat ik mij hiervan kan herinneren was dat Black Sabbat. Hierna volgde Ten Years After. KLIK (hier) voor al mijn vroeger gekochte lp’s. Ik houd eigenlijk wel van alle muziek stijlen, dat kan liggen aan hoe ik mij voel. Klassieke piano kan ik erg van genieten, maar tegelijkertijd kan ik ook genieten van Idles, hier is mijn dochter gek op. Het doet mij denken aan mijn vroegere jeugd. Mijn mailadres is willemwijnen@home.nl


Bij Gallery staan meestal mijn laatst gemaakte maar ook oudere foto’s en vernieuwen doe ik dan geregeld.

Concert zijn de laatste foto’s die ik de laatste jaren heb gemaakt bij festivals en concerten en natuurlijk optredens bij Metropool in Hengelo waar ik geregeld aanwezig was en hoop er nog geregeld te komen.

Covers zijn al mijn oude langspeelplaten Hoezen vanaf begin jaren 70

Muziekkrant Oor vanaf 3e jaargang dus vanaf 1973 tot en met 1978 na die tijd kwam er een vernieuwde krant er is op jaartal gesorteerd de meeste jaren zijn compleet.

Het blad werd op 1 april 1971 opgericht door student politicologie Barend Toet (geboren 3 januari 1947).

Aloha is een Nederlands underground weekblad dat van april 1969 tot april 1974 heeft bestaan. Het heette daarvoor Hitweek. In de periode 1999-2005 werd de naam opnieuw gebruikt voor een muziekblad.

1969 = Compleet – 1970 = Compleet – 1971-72-73-74 niet compleet

De foto’s van de Oren en de Aloha’s zijn gemaakt met mijn Samsung mobiel.

Samsung mobiel komen foto’s te staan die ik heb gemaakt met mijn Samsung mobiel !! en analoge fotografie.
Analoge fotografie deed ik vroeger met mijn RIGOH  KR-10X. Samsung fotografie, als ik ga wandelen heb ik altijd mijn Samsung in mijn  broek Zak en dat is heel mooi, geen tas op de rug maar een steeds betere foto mogelijkheid met de mobiel.

Laats bijgewerkt 16- 03 – 2023

Mijn laatste foto’s . KLIK op foto

Dagje Rotterdam 04-07-2022

 

John Del Toro Richardson en Eric Demmer van de band BB King blues band op het Ribs And Blues festival 2022

 

De Bartholomeüskerk is een kerkgebouw in Feytebuorren in de Nederlandse provincie Friesland. Feytebuorren is een buurtschap en behoort tot het terpdorp Westhem

Music From Record

       
       

 

      Only Love Can Break Your Heart - Neil Young
      After the Gold Rush - Neil Young Greatest Hits
      Tried So Hard - The Flying Burrito Brothers
      Hope I don't fall in love with you - Tom Waits
      I Love You - Lee Clayton
      Nuclear Burn Brand-X
      Black Napkins Oct.28, 1976 - Frank Zappa
      Frank Zappa Peaches En Regalia