Info

Op 07-08-2022

Info – Music From Record  ↓

Mijn naam is Willem Wijnen. Ik ben ongeveer 15 jaar geleden begonnen met fotografie en ook geprobeerd mijn foto’s gelijk online te zetten op een eigen gemaakte website. Dat deed ik toen met Microsoft FrontPage en dat lukte mij ongeveer met drie maanden. Toen had ik mijn eerste website online. Ik maak nu mijn websites in WordPress en is een prachtig platform.

Ik ben begonnen met een Fujifilm camera, daarna al behoorlijk snel een Nikon D90 aangeschaft en dat beviel mij beter. Daar heb ik ongeveer vier jaar mee gefotografeerd. In 2013 zijn mijn vrouw en ik naar Canada geweest. Voordat wij naar Canada gingen, heb ik mijn Nikon D90 verkocht. In Canada wilde ik graag fotograferen met de Nikon D800. Deze heb ik toen aangeschaft. Met de Nikon D800 kun je gigantische mooie foto’s maken in O.A in Canada. Hier woont een broer van mijn vrouw. Ik fotografeer momenteel nog steeds met een Nikon camera.

Fotograferen en wandelen is iets wat ik graag doe. Afgelopen weken heb ik veel foto’s gemaakt in o.a. Friesland, Groningen, Zaanstad en in Rotterdam. Ik geniet van architectuur fotografie. Tijdje geleden had ik al eens foto’s gemaakt aan het IJsselmeer en ik wilde er eigenlijk weer heen om de zelfde foto’s te maken die ik toentertijd had gemaakt maar dan met een lange sluitertijd. De instructies heb ik op een a4 gezet en die heb ik altijd bij me. Tevredenheid was er al snel. Een belangrijk punt is echter het licht, de wind en lucht.

Ik woon in Hellendoorn samen met mijn vrouw en ik heb 3 mooie dochters die allemaal uit huis zijn. Wandelen met mijn honden is een hobby van mij.
Wij hebben een Shar-pei genaamd Luna en een Australian Labradoodle die nog maar 15 maanden oud is, zijn naam is Moos. Zie hieronder voor de foto’s van mijn honden, ze zijn erg eigenwijs net als de baas.

Muziek is ook waar ik erg gek op ben. Al vanaf mijn 15e jaar, haalde ik mijn eerste lp bij Wieldraaier in Nijverdal. Wat ik mij hiervan kan herinneren was dat Black Sabbat. Hierna volgde Ten Years After. Zie hieronder (hier) voor al mijn vroeger gekochte lp’s.
Ik houd eigenlijk wel van alle muziek stijlen, dat kan liggen aan hoe ik mij voel. Klassieke piano kan ik erg van genieten, maar tegelijkertijd kan ik ook genieten van Idles, hier is mijn dochter gek op. Het doet mij denken aan mijn vroegere jeugd.

The Sound die ik een paar keer in Enschede heb zien optreden, was prachtig. John Cale was er ook een keer op de gitaar, met een band met jonge muzikanten waar hij vader van had kunnen zijn. Die jongere muzikanten waren zo gigantisch goed, omdat ze natuurlijk met de grote John Cale mochten optreden. Dat vergeet ik nooit meer. Dit is zeker een optreden die nog vers in mijn geheugen zit.

Mijn mailadres is willemwijnen@home.nl

Mijn laatste foto’s . KLIK op foto

Dagje Rotterdam 04-07-2022

 

John Del Toro Richardson en Eric Demmer van de band BB King blues band op het Ribs And Blues festival 2022

 

De Bartholomeüskerk is een kerkgebouw in Feytebuorren in de Nederlandse provincie Friesland. Feytebuorren is een buurtschap en behoort tot het terpdorp Westhem

Music From Record

 

      After the Gold Rush - Neil Young Greatest Hits
      Perfect Day - Lou Reed
      Frank Zappa Peaches En Regalia
      Nuclear Burn Brand-X
      Hope I don't fall in love with you - Tom Waits
      Tried So Hard - The Flying Burrito Brothers
      I Love You - Lee Clayton